DANSURI

Organizam cursuri de dans pentru copii! Daca doriti sa va impresionati rudele si prietenii cu o reprezentatie spectaculoasa de dans a copilului dumneavoastra este momentul sa apelati la specialistii nostri.

Acestia ii invata pe copii diverite stiluri de dans fascinante pentru privitori.

Cursurile noastre de dans ii educa pe copii sa isi sincronizeze miscarile intr-un mod elegant pe ritmul muzicii.

Dansul le modeleaza corpul, le da o postura demna de invidiat, ii ajuta sa se mentina sanatosi si ii face mai puternici din punct de vedere psihic datorita competitiei. Vor deveni mai respectuosi fata de cei din jur si vor avea o mai mare putere de munca.

Dansul dezinhiba, ajuta la formarea personalitatii si ii ambitioneaza chiar si pe cei mai mici dintre cursanti.

ARTE MARȚIALE

Prin Alegria Center iti poti inscrie copilul la cursuri de arte martiale. Ajuta-ti copilul sa devina mai sigur de el, mai relaxat, mai puternic.

Avem grupe de incepatori pentru mai multe stiluri de arte mariale.

Copiii isi vor insusi abilitati fundamentale care ii vor ajuta sa devina mai echilibrati si ii vor ajuta sa se apere in fata eventualelor abuzuri ale altor copii.

Programul este unul non-violent, conceput special pentru cei mici.

Artele martiale sunt deseori asociate cu un sport violent. Desi pare dura, o astfel de activitate ne va duce pe calea armoniei. Acest sport are drept scop cunoasterea de sine, dorinta deperfectionare si armonia dintre minte si trup.

GIMNASTICĂ

Alegria Center organizeaza cursuri de gimnastica pentru copii!

Beneficiile uni copil ce decide sa practice acest sport sunt nenumarate. Orele de antrenament vor fi special create pentru nivelul copilului ajutandu-l sa performeze si sa dezvolte un stil de viata sanatos, un trup armonios si un psihic puternic.

Va invata cum sa-si dozeze efortul consumandu-si energia intr-un mod util, departe de calculator sau tableta. 

Gimnastica este un sport gratios care ii va spori mobilitatea imbinand elemente acrobatice cu elemente din balet si combinatii de pasi de dans.

Cursurile de gimnastica vor ajuta copiii sa aiba o postura potrivita a corpului dezvoltand dexteritatea, echilibrul, forta, gratia si eleganta.

PICTURĂ ȘI CREAȚIE

Curs dezvoltare personala prin arte plastice!

Atelierele nostra de pictura pe lemn, sticla, diferite materiale, desen in creion-carbune, modelaj si colaj dezvolta capacitatea copilului de concentrare, indemanare si imaginatie!

LIMBI STRĂINE - ENGLEZĂ ȘI GERMANĂ

Cursul de limba engleza cu predare prin metoda Chambridge, dezvolta abilitatea copiilor de comunicare intr-un mod dinamic si prin care sunt incurajati sa vorbeasca liber pentru a-si insusii cat mai eficient limba engleza!

Copilul tău se va bucura de o experiență unică de învățare alături de profesori specializati in predarea limbii germană. Profesorii au o formare academică germană, acest fapt dând oportunitatea copiilor de a învăța despre cultura Germaniei și de a fi expuși metodelor de predare internaționale

STREET DANCE

Cursurile de street dance au început , te așteptăm în sala de street dance să înveți primii tăi pași de street dance, nu ai nevoie de experiență, grupa este pentru începători, coregraful este răbdător și abia așteaptă să intrii în sala de street dance să îți arate mișcări și coregrafii care cu siguranță o să îți placă.

Ai nevoie de puțin curaj, haine lejere, încălțăminte sport și totul capătă o altă formă, o formă care îți va colora viață, vei fi mai plin de energie, mai pozitiv și cu o atitudine nouă.

Anul asta fii altfel, învață street dance!

GALERIE VIDEO CURSURI

Program activitati

GALERIE FOTO CURSURI